Voor Wie

Het Wijkbedrijf is er voor iedereen met vragen op het gebied van werk, gezondheid en begeleiding.
Heb je hulp nodig op een van deze gebieden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een kennismakingsgesprek.

Omdat wij een arbeidsbegeleiding- en gezondheidsbureau voor iedereen willen zijn en ons niet alleen willen beperken tot de zakelijke en/of sociale sector zijn wij beschikbaar voor:

Werkgevers, werknemers, werkzoekenden, professionals binnen het vakgebied, mensen met een dringende hulpvraag, lokale politici, vrijwilligers, mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een arbeidsbeperking, mensen die van baan willen wisselen, beginnende ondernemers, studenten, scholieren en gepensioneerde mensen die een participatiebehoefte hebben.

Hierdoor krijgen we altijd alle zienswijze en verschillende kanten van soms hetzelfde verhaal te horen. Dit zorgt voor een realistisch beeld van de lokale arbeidsmarkt. Vanuit dit beeld hebben we besloten om alle mogelijk denkbare diensten binnen de arbeid sector onder 1 dak onder te brengen en altijd te kijken hoe we de kosten voor alle partijen zo laag mogelijk kunnen houden. Dit betekent dat wij kunnen begeleiden van de werkloze op bank tot de ondernemer op de werkvloer.

 

We bespreken eerst met jou wat je wilt en kunt.
Daarna gaan we kijken hoe we dat voor je kunnen regelen!
Neemt je contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking?