Begeleiding en persoonlijke ondersteuning

Onze methode in ontwikkeling
Al onze trainingen en diensten zijn gebaseerd op professionele coachingsmethodiek en vanuit onze eigen ervaringsdeskundigheid.
Dit maakt onze werkwijze rond-om coaching en begeleiding uniek. Onze begeleidingsmethodiek, coachingsvormen en trainingen zijn door ons zelf ontwikkeld en zijn nog steeds in ontwikkeling. Dit komt omdat we per persoon de begeleiding en/of eventuele trainingen op maat samen stellen en aanpassen. De nieuwe ervaringen, tips en succes verhalen nemen wij tijdens de begeleidingsperiode elke keer weer mee. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze werkwijze blijft aansluiten op actuele hulpvragen en onze methode innoverend blijft.

Inspraak over de inhoud en methode van onze methodiek word dan ook zeer gewaardeerd en nemen wij ten alle tijden  serieus.
Dit is ook terug te zien in onze resultaten.
Onze begeleiding werkt omdat we het samen doen.

Persoonlijk en betrokken
Wij brengen een huiselijke kantoor sfeer met open deur beleid waarbij we mensen de mogelijkheid geven om ook zonder afspraak om hulp te komen vragen. Wij weigeren niemand met een hulpvraag. We gaan altijd met je in gesprek. Al onze begeleiding, coachingstraject en trainingen worden gegeven door professionals en ervaringsdeskundigen. Wij beschikken over een zeer groot lokaal warm netwerk van ondernemers en organisaties binnen de non-profit branche en MKB. Wij gebruiken dit netwerk voor oriëntatie plekken, stages en werkervaringsbanen.